Barbara Kingma Homepage


Berry aan het woord


Bridge is zonder twijfel het meest intrigerende kaartspel ter wereld. Wie het spel gaat spelen zal merken dat het een hobby is die blijft boeien. Mijn eigen leven staat volledig in het teken van bridge. ik speel inmiddels ruim 30 jaar op topniveau. Daarnaast ben ik bridgeauteur en hoofdredacteur van het tijdschrift: Beter Bridge Magazine.

Vaak krijg ik te horen dat mijn boeken uitblinken in helderheid. Ik dank dat daar ook de kracht ligt van mijn lesboeken. Bridge heeft als reputatie dat het moeilijk te leren is, maar u zult merken dat dit reuze meevalt.

Het cursuspakket wordt jaarlijks geevalueerd en is mede daardoor zeer modern. Alle mogelijke hulpmiddelen zijn beschikbaar, inclusief CD-roms om zelfstandig te oefenen.

Uiteraard staat of valt het succes van een cursus met de docent. Ik kan u verzekeren dat u bij Barbara Kingma van de Driebergse Heuvelrug in goede handen bent. Ook bridgers die zich verder in het spel willen bekwamen kunnen bij de Driebergse Heuvelrug terecht. Het is een van de weinige bridgescholen in Nederland die zich ook richt op de (ver)gevorderden.

 Berry Westra